ROTI COMPLETE PENTRU ORICE MASINA
  1. 2 ani garantie
  2. Livrare gratuita
  3. Retur in 14 zile
  4. Mii de anvelope in stoc
  5. Plata si comanda securizata

NOKIAN NOKIAN WETPROOF 205/55 R16 91V

Dimensiuni:
205/55 R16
Indice viteza:
V
Indice incarcare:
91
Sezon:
VARA
C | A | 68dB
243.85 Lei
Stoc suficient Livrare 24/48 ore
- +
Nokian Wetproof 205/55 R16 91 V (Turisme vara)

 

Nokian Wetproof este o anvelopa de vara premium. Are o zona dubla de siguranta. Banda de rulare asimetrica imparte anvelopa in doua parti. Zona de stabilizare este amplasata in exterior. Din interior - o zona de conducere sigura. Faciliteaza manevrarea si asigura o prindere umeda.

 

Producatorul a dezvoltat Nokian Wetproof pentru tarile Europei Centrale. Producatorii se asigura ca anvelopa functioneaza perfect atunci când este folosita pe drumuri de proasta calitate. Si crearea unui model de vara care sa asigure acest lucru este deosebit de dificil. Trebuie sa functioneze de la ingheturile de primavara la vremea ploioasa din noiembrie.

 

Anvelopele sunt un element deosebit de important al masinii, imbunatatind siguranta. Conducerea intr-o zi calda poate fi la fel de periculoasa ca in timpul unei furtuni violente. Conditiile meteo violente au fost frecvente in ultimii ani, motiv pentru care alegerea anvelopei potrivite este atât de importanta. Nokian are experienta in dezvoltarea acestui tip de anvelope, asa cum este exemplificat de Wetproof.

 

Cu siguranta in minte, Nokian a dezvoltat indicatorul de adâncime a benzii de rulare (DSI). Este asezat pe coastele anvelopei si permite citirea inaltimii curelei de rulare in milimetri. Cifrele in relief sunt uzate pe masura ce uzura anvelopelor progreseaza. Pe peretele lateral exista o zona in care este posibil sa se inregistreze pozitia, presiunea si cuplul de strângere a surubului. Anvelopa Nokian Wetproof a primit certificatul de omologare TÜV.

 

Este acordat de un institut de cercetare independent. Premiul este o dovada de cea mai inalta calitate si performanta in comparatie cu produsele concurentei. Nokian este un producator asociat in principal cu anvelopele de iarna. Nu este de mirare ca a dezvaluit prima anvelopa din acest sezon in 1934. In 2004, lumea a vazut anvelopele lui Nokian cu vârfuri retractabile.

 

In 2013, compania a aratat ca anvelopele sale pot rezista foarte mult. Soferul de testare al companiei a stabilit un record mondial pentru viteza ghetii la 335.713 km / h. Anvelopa de vara Nokian Wetproof este clasificata drept anvelopa premium, ceea ce inseamna ca ofera tehnologie moderna si performante maxime.

 

Acum vizionati anvelopa cu dimensiunea 205/55 R16. Anvelopa este disponibila in prezent in dimensiuni de la 14 la 20 cm. Aceasta anvelopa are un indice de viteza V - viteza maxima cu care puteti conduce pe aceasta anvelopa este de 149 mph.

 

Indicele de sarcina al acestei anvelope este 91 - sarcina maxima care poate fi transportata de aceasta este de 615 kg. Etichetarea anvelopei include urmatoarele clase: C (rezistenta la rulare), A (prindere umeda), 68 db (nivel de zgomot).